Bijen op uw bedrijf? Het kan!


 

VliegbijAmielo introduceert een unieke formule waarmee uw personeelsbestand wordt uitgebreid met ca. 80.000 werkneemsters zonder het risico op groeiende loonkosten. Tegen een vast bedrag per jaar plaatst Amielo twee bijenkasten in uw bedrijf. Dat kan op het dak, het terras, de tuin of op een andere plaats op het bedrijfsterrein. Bij gebrek aan ruimte verzorgt Amielo graag de kasten op haar eigen bijenstand.

De verzorging gebeurt op een duurzame manier door een professionele imker. Er is geen hinder voor uw werknemers of bezoekers want in tegenstelling tot wespen worden bijen niet aangetrokken door voedsel of drank en vormen ze geen enkel gevaar voor de mens.

De return is groot. Met het plaatsen van bijenkasten in uw bedrijf draagt u bij aan een duurzame en ecologische samenleving en investeert u in lokale en groene economie. U ontvangt jaarlijks uw honingopbrengst met gepersonaliseerde etikettering en Amielo organiseert verschillende workshops en kijkmomenten op maat van uw werknemers, klanten en relaties.

Als wij de bijen beschermen, dan beschermen de bijen de natuur voor ons!

Amielo Folder

Download hier onze folder en aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt!